Младо семейство стана заложник на грозна междусъседска война, два пъти за

...
Младо семейство стана заложник на грозна междусъседска война, два пъти за
Коментари Харесай

Младо семейство стана заложник на грозна междусъседска война в Пловдив

Младо семейство стана пленник на грозна междусъседска война, два пъти за седмица осъмна с фекална бомба под прозореца си. За казуса за Plovdiv24.bg описаха пострадалите.

Улицата е " Подем “ 1 в пловдивския квартал " Каменица ". Проблемът няма нищо общо с тях, те обаче обират миризливите последствия. Замълчали са си няколко пъти, само че ситуацията започнала да излиза отвън надзор.

Причината - уличните котки, които жена храни и надлежно събира в двора на въпросната кооперация. Обявилите война на животните бранят своята половина от двора " чиста от котки " яростно, от време на време мятат пиратки. Със стопляне на времето почнали да ровят котешките изпражнения и да ги мятат по стълбището, водещо към другата половина на разградения двор. За предходната седмица това деяние се повторило два пъти.

Виждат, че съм в кухнята си, само че посипват под прозореца. Не знам кого желаят да санкционират, само че санкционират изцяло почтени. И ние поносим котките, обаче миризливото наказване не сме заслужили с нищо, а и " всички котки под ножа “ не е решението на казуса.

Домоуправителят е на мнение, че каквото и заседание да направи, казусът не може да откри решение. Остават пловдивските институции. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР